Hoppa till sidans innehåll

GDPR


Hej,

Till dig som medlem i den ideella motionsidrottsföreningen Korpen Vallentuna (organisationsnummer 802407-5783), vill vi informera om en förändring i hantering av personuppgifter framöver.

Den 25 maj i år (2018) börjar en ny EU-förordning gälla, GDPR (General Data Protection Regulation), vilken ersätter den tidigare svenska Personuppgiftslagen (PUL). För dig kommer det inte vara så stor skillnad men kraven på hur vi föreningar får behandla personuppgifter skärps.

På Korpen Vallentuna tycker vi det är viktigt att hålla hög nivå av skydd för din personliga integritet och har på grund av GDPR valt att förtydliga våra medlemsvillkor. Till medlemsvillkoren har vi lagt till en integritetspolicy som mer tydligt och ingående beskriver hur vi sparar och analyserar din personliga information. På vår hemsida kan du alltid läsa den senaste versionen av våra villkor. Ta gärna del av dessa och är det någonting du funderar på så är du alltid välkommen att kontakta oss på This is a mailto link eller 08-514 50 600.

Personuppgiftsansvarig: Styrelsen, Korpföreningen Vallentuna, organisationsnummer 802407-5783
Personuppgiftsbiträde/ombud: Ulrika Skarin, Verksamhetschef

Med vänliga hälsningar,

Korpen Vallentuna

PS: Vill du läsa om GDPR så besök t ex https://www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen/ 

Uppdaterad: 23 MAJ 2018 10:16
Skribent: Ulrika Skarin
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Korpförening Vallentuna - Korpen
Vallentuna Träningscenter, Parkvägen 1
18636 Vallentuna

Kontakt:
Tel: 08-514 50 600
E-post: This is a mailto link

Se all info